Tickets

De ticketprijs voor de gehele conferentie bedraagt €249,-. Dit is inclusief elke dag lunch en koffie / thee én de Nederlandse vertalingen van het nieuwe boek van dr. Randy Clark (‘De opdracht om te genezen’) en het nieuwe boek van dr. Sam Storms (‘God in ons midden – de gaven van de Geest in de praktijk’).

De dagtickets kosten €99,- per dag. Dit is inclusief lunch en koffie/thee.

Extra’s

  • Voor €15,- per dag is er een diner te bestellen (alleen donderdag en vrijdag).
  • Alleen voor daggasten: voor €15,- per boek extra zijn de boeken van dr. Randy Clark en dr. Sam Storms te bestellen (inbegrepen bij ticketprijs gehele conferentie).
  • Voor €15,- extra is ook het boek ‘Er is meer! van dr. Randy Clark te bestellen (There is More 2016).
  • Voor €10,- extra zijn de geluidsopnames van There is More 2016 te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Annuleren
Mocht je onverhoopt je komst naar There is More! moeten annuleren, dan gelden de volgende voorwaarden*:

  • Annuleren t/m vrijdag 18 augustus 2017 kost 10 % van het reserveringsbedrag;
  • Annuleren tussen zaterdag 19 augustus en vrijdag 25 augustus kost 50% van het reserveringsbedrag;
  • Annuleren vanaf zaterdag 26 augustus kost het volledige reserveringsbedrag.

* Deze annuleringsregeling geldt voor tickets en maaltijden. Mocht je bij je bestelling boeken hebben ontvangen, dan worden deze 100% gedeclareerd. Mocht je deze boeken nog niet hebben ontvangen, dan worden deze je kwijtgescholden. Hetzelfde geldt voor bestelde media.

Permanente Educatie
Aan deze conferentie kan worden deelgenomen in het kader van de Permanente Educatie (PE); de studiebelasting is 40 uur. Lees ook dit nieuwsbericht over de PE.

Korting voor EW-Partners en studenten
Voor Partners van het Evangelisch Werkverband geldt een korting van 10% op de gehele conferentie gedurende de gehele periode van de ticketverkoop. Ook voor studenten is er een aantrekkelijke korting van 50% op alle ticket-soorten. Voor de kortingscode mail naar: info@ewv.nl.

Vraag je eigen There is More! kortingscode aan

Een eigen kortingscode namens jouw kerk of organisatie of een persoonlijke kortingscode voor jouw netwerk

We willen je aanmoedigen om de conferentie voor anderen mogelijk te maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om namens je kerk, organisatie of voor je persoonlijke netwerk een eigen korting aan te vragen. Zo maak je de conferentie mogelijk voor leiders in jouw kerk, organisatie of netwerk: voorgangers, ouderlingen/oudsten, stafleden, de volgende generatie leiders etc. We moedigen je aan om in gebed te brengen wie je in jouw kerk, organisatie of netwerk mag uitnodigen voor de conferentie.

Meer dan 10 tickets? De 10-10-10-kortingsregel

Als je voor 10 of meer tickets een kortingscode aanvraagt (en die ook gebruikt), dan biedt het EW 10% extra korting boven op je eigen korting van ook minstens 10%. Bij elkaar biedt je dan dus minstens 20% korting aan. Onder de 10 tickets geldt alleen de korting die je zelf aanbiedt (minstens 10%).

Hoe werkt het?

Je vraagt een kortingscode aan via het formulier hiernaast. Na aanvraag registreren we de kortingscode en sturen we je een bevestiging. Na de conferentie sturen we jou als aanvrager een factuur van de verleende korting op basis van het aangevraagde kortingspercentage en het aantal tickets dat daarvan gebruik heeft gemaakt.

  * Verplichte velden

Overnachten: kortingsarrangement bij Van der Valk Veenendaal

Op 5 minuten rijden van de Basiliek bevindt zich Van der Valk hotel Veenendaal. Als je hier wilt overnachten kan je gebruik maken van de volgende tarieven die we speciaal met het oog op There is More met hen hebben afgesproken:

Verblijf van 7 t/m 9 september:
– Deluxe kamer Single Use: € 95 per kamer per nacht
– Deluxe kamer Twin Use: € 105 per kamer per nacht

Verblijf van 7 t/m 8 september:
– Deluxe kamer Single Use: € 109 per kamer per nacht
– Deluxe kamer Twin Use: € 119 per kamer per nacht

Verblijf van 8 t/m 9 september:
– Deluxe kamer Single Use: € 85 per kamer per nacht
– Deluxe kamer Twin Use: € 95 per kamer per nacht

Bij deze prijs is ontbijt, WiFi, parkeren en toegang tot de wellness- en fitnessfaciliteiten van het hotel inbegrepen. Niet inbegrepen is de toeristenbelasting à € 1 ,- per nacht.

Bovenstaande tarieven kunnen alleen geboekt worden via de receptie van Van der Valk Veenendaal, telefonisch via 0318-799060 of per e-mail info@veenendaal.valk.com onder vermelding van het boekingsnummer; GF5172. Je ontvangt een individuele bevestiging van je reservering van het hotel.

Van der Valk Veenendaal