Predikant, Stafwerker EW

Jelle de Kok

“De There is More conferentie beveel ik van harte aan. Niet omdat het theologisch helemaal is uitgekristalliseerd, wel omdat het tot nieuwe theologische bezinning leidt. Maar vooral heb ik gezien dat Gods Geest mensen heeft aangeraakt, bemoedigd en bekrachtigd in hun bediening in de kerk en samenleving. En dat hebben we hard nodig.”

Predikant, Bestuurslid EW

Hans Schaap

“Meer dan iets anders heeft de kerk vandaag de ‘bekrachtiging’ van de Heilige Geest nodig. In verkondiging, leiderschap, missie en pastoraat. Ik verlang ernaar om me op al die terreinen nog meer door de Geest van Jezus te laten leiden.”

Predikant en lid EW-werkgroep Gebed

Ben van Werven

“Vergeving, genezing en bevrijding: dat is wat Jezus’ Naam brengt, ook vandaag nog. Het EW biedt met There is More! een platform waarop sprekers deze realiteit uitleggen en voorleven. Samen met alle heiligen (Ef. 3:18) willen we zo de breedte, lengte, diepte en hoogte van de liefde van Christus voor onze wereld leren kennen en in daad en woord uitdragen. Kom, doe mee en ervaar concreet dat Jezus kan doen ver boven wat wij bidden of denken (Ef. 3:20).”

His Healing Voice

Erica Duenk

“Wil je niet alleen het woord horen, maar ook geleerd, geïnspireerd en uitgedaagd worden om het gehoorde te doen? Kom dan naar There is More! Krachtig en aanstekelijk onderwijs. Eenvoudig, maar zo diep. Een conferentie die je leven zal veranderen omdat je ontdekt dat er zo veel meer is.”

directeur Royal Mission

Martin Koornstra

“There is More is een unieke conferentie. Het feit dat het EW als vertegenwoordiging van de traditionele kerk zich inzet voor meer onderwijs over én ervaring met het werk van de Geest maken deze dagen historisch. Ik voel me bevoorrecht dat ik erbij mag zijn!”

Spreker, schrijver, mentor Heartlink

Jan Pool

“Het boek Handelingen staat vol genezingen, bevrijdingen en wonderlijke gebeurtenissen. Het Koninkrijk van God brak krachtig door en de christenen hadden een enorme impact op de maatschappij. Ze wandelden in grote autoriteit en dát mag ook voor ons normaal gaan worden. Tijdens de conferentie zul je sleutels krijgen en kracht ontvangen om in diezelfde autoriteit van God te wandelen.”

Bestuurslid EW

Henk Poot

“Geloven in God is meer dan weten dat je gered bent en proberen te leven naar zijn geboden. Het is mogen staan in de autoriteit van Jezus. Het is nu al de krachten proeven van de toekomende eeuw. Het is beseffen dat Christus in ons leeft en wij in Christus. Het is met verwondering ontdekken hoe groot de overweldigende kracht van de Heilige Geest is. Daarom ben ik blij met There is More!.”

Spreker, relatiemanager Compassion

Tiemen Westerduin

“Wat is het heerlijk dat we ons werk binnen de kerk niet in eigen kracht hoeven te doen. God daagt ons uit om een leven te leiden in zijn Kracht. En die stelt Hij ook beschikbaar. Daar verlang ik naar en strek ik me naar uit. Ik wil me daarin graag laten inspireren door mensen als Randy Clark, die hierin voorop gaan.”

Predikant

Ron van der Spoel

“Ja, ik weet dat er meer is, dat ik meer van God mag ontvangen, dat ik mag groeien in het luisteren naar Zijn stem. Ik verlang ernaar om mijn leven bewuster en duidelijker te laten leiden door de Heilige Geest. Ik ontdek tot mijn vreugde hoe met name mijn gebedsleven verandert. Ik krijg de smaak te pakken en verlang naar meer.”

Oud-voorzitter VPE

Peter Sleebos

“There is More biedt een prachtige combinatie van geloofservaring en bijbelse onderbouwing. Het omgaan met de werking en de uitingen van de Heilige Geest blijft ook voor Pinkstergelovigen een voortdurende uitdaging. Van harte aanbevolen!”

Pionierbegeleider EW

Ronald van der Molen

“Voordat ze erop uit zouden gaan om het goede nieuws bekend te maken, drukte Jezus zijn leerlingen op het hart om in Jeruzalem te blijven totdat zij gedoopt zouden worden met de Heilige Geest. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om te wachten totdat God je vervuld met Zijn kracht. Dat wens ik alle pioniers toe. Deze conferentie is een prachtige gelegenheid om de doop met de Heilige Geest te ervaren of opnieuw vervuld te worden met kracht van omhoog.”

Schrijver, spreker

Henk Medema

“Minder mag het niet worden. Hetzelfde moet het niet blijven. Gods Geest brengt MEER – maar hoe ziet dat eruit, en hoe ‘pak’ je dat? Juist omdat we dat niet zo goed weten, ga je samen op zoek. Waarnaar? Meer van de HEER!”

Voorgangster en Oprichter, Living In Your Destiny Profetenscholen

Arleen Westerhof

“God is in deze tijd het werk en de gaven van de heilige Geest opnieuw aan het benadrukken. Met deze ’There is More!’ conferentie geeft het EW de kerk in Nederland gezonde uitgangspunten voor zowel de theologie als de praktijk van de gaven van de Geest. De sprekers hebben allemaal een bewezen ‘track record’ van een evenwichtige wandel met God waarin de gaven vrij zijn om te stromen. Ik beveel deze conferentie daarom van harte aan!”

Directeur CBMC Nederland

Wim Kater

Er is meer! Dat was en is één van de drijvende gedachten in het lezen en onderzoeken van Gods Woord, al bijna 25 jaar lang. De Persoon en het werk van de Heilige Geest waren daarin helaas lang weinig bekend. Vandaag zie ik hoe concreet Hij is en hoe krachtig en concreet Zijn werk is, in mensenlevens, maar ook op de werkvloer. Herstellend, richtinggevend en meer. Van harte beveel ik deze conferentie aan om meer van Hem te leren. Want er is altijd meer! Voor de glorie van God!