Doe wat Jezus deed

Het normale christelijke leven

Bij ‘doen wat Jezus deed’ denken we direct aan naastenliefde en sociale gerechtigheid, maar Jezus volgen is natuurlijk meer dan dat. Hij beval zijn discipelen ook: ‘Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit’ (Mat. 10:8). Die opdracht was niet alleen voor hen, maar ook voor ons.

 

De auteur beschrijft vanuit zijn eigen ervaringen hoe zo’n avontuurlijk leven eruitziet. Hij neemt je mee naar de sportschool, het winkelcentrum en het eetcafé en laat zien hoe God jou daar wil gebruiken. Maar wil je de kracht van het Koninkrijk zien en ervaren, dan moet je risico’s nemen en krijg je ook te maken met falen en teleurstelling. Dat is niet erg. Onze taak is om beschikbaar te zijn, het resultaat is verder aan Hem. Doen wat Jezus deed is het normale christelijke leven – ook voor jou!

 

Robby Dawkins is de oprichter van Vineyard Church of Aurora, Illinios, waarvan hij tot 2013 voorganger was. Onder zijn voorgangerschap groeide de gemeente vooral doordat mensen tot geloof kwamen na een genezing of een andere aanraking van God. Momenteel geeft hij wereldwijd training en onderwijs over evangelisatie met tekenen en wonderen als levensstijl. Hij heeft hiervoor al meer dan dertig landen bezocht, waaronder ook islamitische. Robby en zijn vrouw Angie hebben zes zonen en wonen in Texas.

 

Paperback: 248 pagina’s
Uitgever: Meer, Haarlem
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492726025
Afmetingen: 21,0 x 13,8 x 1,4 cm
Gewicht: ca. 270 gr
Oorspronkelijke titel: Do What Jesus Did

Doe wat Jezus deed
Het avontuur met God in het gewone leven
€17,95

 

 

BestellenBekijk inkijkexemplaar

OVER DE AUTEUR

Robby Dawkins is een voorganger en de vijfde in de rij van zijn eigen voorgeslacht. Zijn jeugd speelde zich af in Japan waar zijn ouders als zendeling waren uitgezonden. Een grappig detail is dat Dr. Sam Storms ooit de voorganger was van Robby en zijn gezin. Robby Dawkins heeft een wereldwijde bediening die zich met name richt op de kracht en gaven van de Heilige Geest en op evangelisatie in de kracht van de Geest.