Randy Clark - De opdracht om te genezen

Veel westerse christenen zien het volgen van Jezus vooral als goed zijn voor je naaste en niet zondigen. Maar wist je dat zieken genezen in zijn naam er ook bij hoort? Jezus had veel aandacht voor zieke mensen en toonde hun de liefde van de Vader door hen te genezen. Hij gaf daarmee het voorbeeld aan zijn discipelen, die Hij vervolgens uitzond met de woorden: ‘Genees de zieken.’ Die opdracht staat nog steeds, want ook voor ons geldt: Jezus volgen betekent de zieken genezen.

In dit boek combineert Randy Clark de praktijkervaring van zijn uitzonderlijke genezingsbediening met een grondige kennis van de Bijbelse, theologische en historische kwesties die rond dit onderwerp spelen. Hij geeft uitleg over het gezag dat we hebben ontvangen om te genezen, en doet nog meer: hij laat je zien hoe het werkt. Dat is een combinatie die je maar zelden tegenkomt. De opdracht om te genezen is een krachtige aansporing om Jezus te volgen in woord én daad.

Bekijk het inkijk-exemplaar van 'De opdracht om te genezen'
            

Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband over 'De opdracht om te genezen'

Wie is Randy Clark?

Randy Clark (MDiv, DMin) is de oprichter van Global Awakening, een interkerkelijke organisatie die zich richt op onderwijs, genezing en het overdragen van zalving. Hij is een gepromoveerd theoloog en internationaal veelgevraagd spreker. Door zijn bediening heef hij een sleutelrol gespeeld in de levens van velen, onder wie veel leiders die op dit moment krachtig worden gebruikt door God. Randy en zijn vrouw DeAnne wonen in Mechanicsburg, Pennsylvania en zijn de gelukkige (groot)ouders van vier kinderen en vijf kleinkinderen.

Meer over Randy Clark

Meer - imprint van Arrowz

Meer is een imprint van Uitgeverij Arrowz, dienstbaar aan het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Bestel het boek

‘De opdracht om te genezen’ van Randy Clark is een krachtige aansporing om Jezus te volgen in woord én daad.

Bestel 'De opdracht om te genezen' nu voor € 17,95!

Aanbevelingen

“Buigen voor het gezag van Gods Woord betekent ook de moed hebben om elke opdracht die daarin staat uit te voeren. De Nederlandse kerk heeft daarbij geen menselijke krachtpatsers nodig, maar Geestvervulde krachtpartners: mensen die zich richten op Jezus, aanspreekbaar zijn op hun theologie en zich voortdurend kwetsbaar opstellen. Randy Clark valt in deze categorie.”

Ds. Ben van Werven
Predikant Hervormde Gemeente te Zuilichem (PKN)

  “Het is van groot belang dat de kerk van Christus leeft en handelt in de kracht en het gezag van Gods Geest. Waar Jezus Christus centraal staat, zullen naast bekering en vergeving ook Gods genadegaven van genezing en wonderen zichtbaar worden. Een boek dat niet ongelezen mag blijven!”

Gerrit Vreugdenhil
Predikant Sint Janskerk, Gouda (PKN)

  “Het aantal titels over christelijke genezing is enorm, maar naar mijn mening kan geen daarvan zich meten met Randy Clarks nieuwste werk. De opdracht om te genezen zou op elk seminarie, elke theologische faculteit en iedere zendingsschool op de lijst verplichte literatuur moeten staan.”

John Ruthven
Emeritus professor theologie Regent University School of Divinity, Virginia Beach

  “Tegelijk is dit boek enorm praktisch. Als je ‘De opdracht om te genezen’ leest, is het net of Randy naast je zit, en je het voorrecht hebt om persoonlijk zijn bijzondere verhaal en kostbare inzichten te beluisteren. Wie dit boek leest, zal zeker een groei ervaren in zijn eigen genezingsbediening.”

Bill Johnson
Senior pastor Bethel Church, Redding