Praktische informatie

Catering

Koffie en thee zijn vrij verkrijgbaar bij de daarvoor bestemde uitgifte punten. Ook is er voldoende water beschikbaar.

Frisdrank, kleine versnapering, lunch en diner zijn tegen betaling via muntverkoop verkrijgbaar in de Basiliek.

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid dineren. Op loopafstand van de Basiliek zijn te vinden:

  • Burger King | Rondweg-West 244A, 3905 LV Veenendaal
  • KFC | Rondweg-West 258, 3905 LV Veenendaal
  • Mac Donalds | Nieuweweg-Noord 266, 3905 LX Veenendaal
  • Wok Plaza | Nieuweweg 224, 3905 LT Veenendaal
  • Oriëntal Express (afhaal) | Fokkerstraat 1, 3905 KV Veenendaal
  • Restaurant Vendel | Vendelseweg 69, 3905 LC Veenendaal

Overnachting

Mocht u willen overnachten tijdens deze driedaagse conferentie, dan is dat goed mogelijk.

Er is een van der Valk Hotel in de buurt van De Basiliek. Hiervoor hebben we een kortingscode waarbij u 10% korting ontvangt. Mocht u daar graag gebruik van willen maken, kunt u een mail sturen naar info@ewv.nl.

Daarnaast zijn er verschillende sites waar u een overnachting kunt boeken zoals bijvoorbeeld:

Route en parkeren

De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto. Parkeren kan in de ruime eigen parkeergarage. En met Station Veenendaal-De Klomp op loopafstand èn een bushalte (bijna) voor de deur is de Basiliek ook met het openbaar vervoer goed te bereiken!

MET DE AUTO

Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen):

Ga rechtsaf richting Veenendaal-West. U rijdt nu op de Rondweg-West (N233). Houdt links aan. Sla bij het eerste kruispunt linksaf naar Grote Beer. Neem de eerste afslag links en ga gelijk rechtsaf naar de Fokkerstraat. Neem de derde weg links, dit is de Wiltonstraat. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Vanaf de A12, afrit 23a:

U gaat bij de verkeerslichten richting Veenendaal-West. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Vanuit Rhenen:

Vanaf de Cuneraweg neemt u op de rotonde net voor Veenendaal de eerste afslag (richting o.a. industrieterrein Nijverkamp). U rijdt dan de Rondweg-Oost op. Deze volgt u rechtdoor over 3 rotondes tot u bij de verkeerslichten komt. Hier slaat u linksaf. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Als u het station af loopt, slaat u linksaf op de Veenendaalseweg. Blijf deze weg volgen. Na het viaduct onder de A12 door, gaat u schuin rechtsaf het rode fietspad op (u kunt twee fietspaden kiezen aan de rechterkant, neem het tweede, dus niet het pad direct langs de A12!). Na 167 meter komt u bij een Y-splitsing en kunt u zowel links als rechts kiezen voor de Wiltonstraat. Ga hier rechts. Na ongeveer 100 meter buigt de weg af naar links, blijf de weg volgen. De Basiliek is nu het derde gebouw aan uw rechterhand (Wiltonstraat 56).

BUS

Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf alledrie de Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.