THERE IS MORE NEXT!

There Is More! Next inHardinxveld

There is More Next is bedoeld om onderwijs te ontvangen over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Op deze dagen zien we dat mensen worden bekrachtigd door de liefdevolle aanraking van God en worden toegerust om als discipel van Jezus te leven. 


Aanmelden Hardinxveld (8 november)

Kosten
€ 15,- voor de hele dag (inclusief lunch)

Tijd
10:00 – 16:30 uur

Ervaring opdoen
Met There is More! Next bieden we je een ervaringsplek in een vertrouwde omgeving waar je stevig onderwijs ontvangt over het werk van de Heilige Geest en waar je kan groeien in een diepere relatie met Christus. We bieden bewust veel ruimte om voor je te laten bidden.

God spreekt
Met de komst van There is More zien we in veel kerken en onder vele christenen de aandacht voor Gods spreken en voor de werken van de Heilige Geest toenemen. Die beweging, waarin jij God ook ervaart en waarin Zijn spreken door Woord & Geest centraal staat, willen we verder stimuleren.

8 november 2019 – Hardinxveld
Met Jan Pool en Hans Maat
Talmastraat 9, 3371 VG Hardinxveld-Giessendam
Zalencentrum De Parel

Over Next!

Met There is More! Next biedt het Evangelisch Werkverband, naast de grote, landelijke conferentie in het najaar, ook in de regio momenten van praktisch onderwijs, bemoediging en gebed.

God spreekt
Met de komst van There is More! zien we in veel kerken en onder vele christenen de aandacht voor Gods spreken en voor de werken van de Heilige Geest toenemen. Die beweging willen we verder stimuleren.

Ervaring opdoen
Met There is More! Next bieden we je een ervaringsplek in een vertrouwde omgeving waar je praktisch onderwijs ontvangt over het werk van de Heilige Geest en waar je kan groeien in een diepere relatie met Christus. We bieden bewust veel ruimte om voor je te laten bidden.