Als student naar There is More!

We zijn hoopvol over de toekomst van de kerk, omdat Gods Geest steeds weer vernieuwing brengt en nieuwe wegen wijst. God gebruikt vaak jonge leiders om richting te geven in deze vernieuwing. De There is More!-conferentie is voor iedereen die bekrachtigd wil worden in zijn (toekomstige) bediening. Daarom vinden we het belangrijk dat de conferentie juist ook toegankelijk voor jou als student.

Iedere student die studeert aan een opleiding waarvoor het interessant kan zijn de There is More!-conferentie bij te wonen is van harte welkom. We denken dan bv. aan de theologie-opleidingen van de PthU, VU, TUK, TUA, ETF, CHE, VIAA, Windesheim etc. Studenten krijgen 50% korting op de toegangsprijs (alle ticket-soorten). Mail naar info@ewv.nl of bel naar 0342 460 010 voor de kortingscode.

Om aan te tonen dat je recht hebt op deze kortingsregeling is het van belang een recente studentenkaart te kunnen tonen bij binnenkomst van de conferentie.

            

Boek Sam Storms: God in ons midden

Sam Storms, een van de hoofdsprekers tijdens de There is More! – conferentie, heeft een fantastisch boek geschreven over de gaven van de Geest in de praktijk van de Nederlandse kerk. Een must-have voor de kerk van nu! Bestel het boek via ewv.nl voor €19,95.

Meer over 'God in ons midden'

Theologische reflectie

De There is More!-conferentie is een veelbesproken conferentie en leidt tot nieuwe theologische reflectie. Lees bijgaand artikel van Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband, en ds. David ten Voorde ‘Een kerk die verlangt naar méér’ over de theologie achter de There is More conferentie.

PDF-artikel: 'Een kerk die verlangt naar méér!'